maanantai 21. syyskuuta 2015

Työturvaa

Aurinkoiset ja mukavan lämpimät ilmat jatkuvat. Tuleepahan hieman hyvitystä kehnosta kesästä vaikka sisällä opiskelemassa ollaankin.
Maanantaina tutustuttiin verkkosivujen ihmeelliseen maailmaan. Asiakkaan näkökulmasta verkkosivut pitäisi olla mahdollisimman helppokäyttöiset ja selkeät ja etsittyjen asioiden tulee löytyä suhteellisen helposti.
Opiskelimme myös turvallisuusasioita tasan kahdeksan tuntia. Opintojen lopuksi teimme testin ja kaikki sen myös läpäisivät, joten taskussa on viideksi seuraavaksi vuodeksi työturvallisuuskortti. Ihan yksiselitteisiä eivät testin monivalintatehtävät olleet ja muutamista vastauksista käytiin testi jälkeen keskustelua kouluttajan kanssa.

 
 
Perspektiivipiirtämisellä jatkettiin ja tällä kertaa emme käyttäneet mallina mielikuvitusmaisemaa vaan mallina oli todellinen koulun käytävä. Emme piirtäneet mittakaavaan. Minun mielestä voisi olla kuitenkin helpompaa piirtää mittakaavaan kuin luottaa silmämääräiseen arvioon kuvan mittasuhteista. Alku oli hakalaa mutta kun oven sai paikalleen loput yksityiskohdat "solahtivat" sujuvasti piirokseen.


Perspektiiviharjoitus 2


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti