sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Nuket ja torsot

Mitä on laatu? Se on kaikki ominaisuudet prosesseissa, esineissä ja ihmisissä alusta loppuun. Laadun näkökulmia ovat valmistus, suunnittelu, asiakas ja ympäristö. On siis kyse kohtalaisen laajasta asiasta. On olemassa monia kuhinkin toimialaan rakennettuja eri laatujärjestelmiä, joiden mukaan tulisi toimia. Järjestelmän toimivuutta kontrolloidaan sisäisin ja ulkoisin auditoinnein. Laatu on siis loputon työ.
ATK:n tunneilla opiskeltiin ja harjoiteltiin PowerPointtia. Aiheen tiimoilla jatketaan myös seuraavilla tunneilla, jolloin tehdään myös seuraava A-kortin testi. Perehdyimme myös kuvankäsittelyyn ohjelmiin Big Monkey (kuvankäsittelyohjelma) ja PIXLREDITOR (muokkausohjelma) ja PIXLREXPRESS (kuvien manipulointia ja kollaaseja).
Eurassa saimme harjoitella mallinukkien ja torsojen pukemista, paidan silittämista, kravaattisolmujen tekemistä ja eri tapoja sitoa huivi. Mallinuket ovat melko painavia ja hankalia pukea, nehän eivät jousta. Kaikki puettavat vaatteet pitää silittää erittäin huolellisesti. Paita on hankala, koska se tahtoo rypistyä uudelleen puettaessa. Pahimpia ryppyjä voi yrittää peittää asusteilla.

Torso
Mallinukke
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti