keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Yritysvierailuja ja vartalotyyppejä


Tietotekniikassa jatkettiin perehtymistä Power Pointin maailmaan ja lopuksi teimme testi A-korttia varten. Power Point testi ei tuntunut vaikealta ja meni hyvin.

Stailauksen tunneilla käsiteltiin eri vaatetylejä, vartalotyyppejä sekä pukeutumisen etikettejä eri tilausuuksissa. Teimme oman tyylipersoonallisuustestin. Testin perusteella olen ensisijaisesti luonnollinen mutta myös klassinen pukeutuja. Erilaisia vartalotyyppejä ovat omena-, päärynä-, tiimalasi-, H-, Y-vartalotyyppi. Tätäkin voi testata netissä. Testi löytyy osoitteesta www.fiiniks.net. Testin perusteella olen vartalotyypiltäni tiimalasi. Toki tämän tiesinkin, mutta tulipahan testattua. Yhteishyvän sivuilta löytyy myös tyyli- ja pukeutumisopas, josta saa ohjeita eri vartalotyypille sopivista/ei sopivista vaatteista ja asusteista.


Lopuksi saimme tehtäväksi tehdä kaksi stailausta yhdestä vaatekappaleesta. Tulin valinneeksi Biker Jacketin. Tämän ympärille rakensin polyvorella dramaattisen ja klassisen stailauksen.

dramatic woman 
classic style


































Anneli Keinonen, Kirami ja Hansa ovat tuttuja nimiä Huittisten lähialueiden asukkaille. Pääsimme tutustumaan näiden yritysten toimintaan. Meille esiteltiin yritysten toimitilat ja kuulimme mm. yritysten historiasta, toimintatavoista, markkinoista ja tuotteista. Anneli Keinosen tuotteet ovat pääasiassa vaatteita. Kirami valmistaa monenlaisia ja -kokoisia paljuja. Mikä onkaan sen hienompaa laiskottelua kuin lillua talvipakkasella pipo päässä tähtitaivaan alla lämpimässä vedessä paljussa. Hansan tiloissa on monenlaisia yrityksiä kuten huonekalu- ja sisustusliike Pikku Piironki, keittiökalustemyyjiä sekä useita tilaustöitä tekeviä puuseppiä.


Anneli Keinosen ateljee










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti