maanantai 29. kesäkuuta 2015

Talent Quest ja Kalajoki


Viikonloppu tuli vietettyä Kalajoella, jossa käytiin Talent Quest Finland 2015 laulukilpailu. Hanne-Reetta otti ja voitti naisten sarjan ja lähtee edustamaan suomea Las Vegasiin jo syyskuussa. Lisää tästä Korvakuulolla sivulla.
Kalajoella ilmat eivät suosineet kuin vasta sunnuntaina, jolloin aurinko paistoi ja oli yli 20 astetta lämmintä. Vasta sunnuntaina käytiin hiekoilla ja rannalla, tosin aikaisemmin ei olisi ehdittykään. Syötiin kumminkin hyvää ruokaa mm. etanoita alkupalaksi.

Kalajoella



Etanoita, nam!

Juho ja Hanne-Reetta, tyypilliset nuoret lempipuuhassa ennen ruokaa !

Paluumatkalla pysähdyttiin Power Parkissa. Nuoriso kokeili kaikki hurjimmatkin laitteet. Junkkeri on pohjoiseuroopan hurjin vuoristorata. Se nousee parhaimmillaan 40 metrin korkeuteen ja alkuvauhti kiihtyy 1,9 sekunnissa nollasta sataan. Me varttuneemmat käytiin vain puuvuoristoradassa ja nautittiin auringonpaisteesta, vihdoinkin kunnon kesäilma! Puuvuoristorata oli riittävän vauhdikas ja vatsaa kutitteleva laite, joten Minä ja Asko ei uskallettu mennä muihin kieputtajiin. Tuli huono olo jo tässä "kesyssä" vuoristoradassa.

Power Parkissa

Hanski pinkissä collarissa ja Juho vieressä etupenkissä Junkkerissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti