lauantai 12. maaliskuuta 2016

Kirjalliset palautettu

Parin viimeisen viikon aikana on pitänyt puristaa tekstiä näytön kirjalliseen tuotokseen töiden ohella. Vapaapäiviä ei töissä ole liiemmin ollut, joten tiukka on tehnyt ja päiviä on pitänyt jatkaa yön puolelle. Nyt se on tehty ja palautettu. Toivottavasti ei monta kirjoitusvirhettä ole tekstissä, koska läppärin tekstinkorjausohjelma ei toiminut.
Pariin viikkoon on mahtunut normaaleja työkuvioita kuin myös kampanjavaihtoa, uutuustuotteita, sisäremontin suunnittelua, rahavoittoja, naistenpäivä ja turvallisuustarkastus.
 
Suklaapatukka kampanja

Uutuustuote Hot Dog tulee kioskiin viikola 12. Tämän tiimoilta meille tulee grilli ja tiskin toiminnot järjestetään uudelleen. Sisäremonttia tehdään 14.4. Silloin saadaa kioskiin uusi ilme toimintoja uudelleen sijoittamalla. Veikkaus lanseerasi uuden pelin Lomatonnin ja meidän kioskiin tuli ensimmäinen lomatonni asiakkaalle heti ensimmäisellä viikolla. Onnellinen asiakas toi meille kiitokseksi tulppaaneja, jotka tietenkin ilahduttivat voiton tavoin myös meitä.

Asiakkaan tuomat kiitostulppaanit

Naistenpäivänä ja muulloinkin maanantaista torstaihin
 
Turvallisuustarkastus oli minulle ensimmäinen. Siinä käytiin läpi niin turvallisuuuteen kuin työterveyteen liittyvät asiat. Emme saaneet moitteita vaan pikemminkin kiitosta siitä, että asiat on hoidettu mallikkaasti. Tällä viikolla poikkesi kioskissa myös mysterishoppaaja ja tupakkafirman edustaja kävi tarkistamassa tupakkakaapin uuden hyllyjärjestyksen. Minulla sattui olemaan vapaapäivä juuri silloin, mutta molemmat olivat menneet hyvin, Kiitos Siskolle, hyvin toimittu!
Monenlaista toimintaa myyntityön ohessa on mahtunut kahteen viimeiseen kuluneeseen viikkoon. Kaikesta on selvitty, nyt odotellaan innolla Hot Dog grillin saapumista ja sisäremontin toteutumista. Tervetuloa Hot Dogille parin viikon päästä, hintakaan ei päätä huimaa, 2€ / kpl. Nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti