lauantai 21. maaliskuuta 2015

Sommitelmia

Siis jälleen kerran ollaan niin sanotusti koulun penkillä. Tällä kertaa tarkoituksena on saavuttaa myynnin ammattitutkinto sisustuksen, somistuksen ja stailauksen merkeissä. Takana on jo kolme viikkoa opintoja SASKY:ssa, joten on aika alkaa päivittä ensimmäistä blogia. Tämän blogin tarkoituksena on toimia niin sanottuna oppimispäiväkirjana. Tähän blogiin päivitän mielenkiintoisia uusia opittuja asioita ja taitoja.

Tähän mennessä ollaan opiskeltu tietotekniikkaa, kuluttajansuojalakia ja asiakaspalvelua. Oppia ollaan saatu myös somistamiseen liittyvästä väriopista ja sommittelusta, joka on todella mielenkiintoista. Ollaan tehty harjoitustöitä liimaa leikkaa tekniikalla kuten myös tabletilla Polyvore ohjelmalla. Kuvakollaasien sommitteluun Polyvorella olen jäänyt auttamattomasti koukkuun.

Liima leikkaa sommitelussa käytettiin lehdestä leikattuja kiinnostavia kuvia, jotka aseteltiin ja liimattiin kartongille pyrkien noudattamaan sommittelun sääntöjä. Minua inspiroivat jälleen kerran heleät kevään värit. Kun olin leikannut mieleiset kuvat monista lehdistä, olivat sommittelun opit jo ehtineet karista pääkopasta. Niinpä sommittelin ja liimasin kuvat kartongille siten miten näytti hyvältä. Valmista työtä analysoidessani sanoisin, että yllättäen sommitelma on diagonaalinen. Katseenvangitsija on pöllö ja värit keväisen raikkaat kuten suunnittelin.

17.3.2015

Vaalea Sweat Home sommitelma on tehty koulussa harjoitustyönä Polyvore ohjelmalla. Kollaasi tuli koota niistä väreistä ja kuvista jotka ovat inspiroivia. Kevät ja heleät värit - Inspiration.


inspiraatio
Inspiration 11.3.2015

Tumma asetelma on syntynyt kotona. Kotona halusin kokeilla mustan ja kevään hittivärin keltaisen liittoa. Kuten sanoin, koukussa ollaan, en pysty pitämään näppejäni erossa Polyvoresta.


light and dark
Light & dark 13.3.2015



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti