keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Työtä ja opiskelua

Työt jatkuvat samaan malliin kuin ovat jatkuneet opiskelun ohessakin eli toimenkuvaan kuuluvat niin myyntipäällikön, henkilöstöpäällikön kuin talouspäällikönkin tehtävät. Vaikka "koulunpenkin kuluttaminen" Saskyssä on tauolla, istuin koulutuksessa tänään koko päivän. Kauppiaskoulutuksen viimeisenä koulutuspäivänä tutustuttiin taloushallintoon ja taloushallinnon välineisiin. Jälleen on yksi todistus plakkarissa.

Päivitän kuulumisia ajoittain blogiin, mutta luulenpa, että R-kioski Tori Huittinen Facebook päivitttyy ahkerammin toimenkuvasta johtuen.



maanantai 25. tammikuuta 2016

Työharjoittelu alkaa



Huomenna siirrytään opiskelussa työharjoittelujaksoon. Jokainen meistä suuntaa omille teille omiin harjoittelupaikkoihin. Minut löytää



Pian pitää palauttaa henkilökohtainen näyttösuunnitelma, jossa kukin osaltaan selostaa miten suorittaa näytön. Pelkkää työtä tekemällä ei tutkinto irtoa vaan jonkin sortin kirjallinen esitys pitää myös saada harjoittelusta kasaan.

Mukavaa työharjoittelua kaikille!

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Vähiin käy

Opiskelun viimeiset päivät on yhtä päivää lukuunottamatta ns. lusittu ennen työharjoittelua. Kyllä aika on mennyt supervauhtia taas kerran. Juuri aloiteltiin opiskelua ja nyt ollaan loppusuoralla. Viimeiset opiskelupäivät ovat pitäneet sisällään markkinointia, talousmatematiikka, A-kortin testejä sekä somistamista.
Uskoisin A-kortin olevan taskussa, vaikka en Tiken sivuille pääsekkään käyttäjätunnuksen ja salasanan unohtamisesta johtuen.
Porukalla tehty viimeinen esillepano kuvastaa kevättä "rinnassa".