torstai 26. marraskuuta 2015

Projektiviikko

Projektiviikolla tuli näprättyä kaikenlaista. Kaulaa myöten oltiin liisterissä sananmukaisesti. Loppu hyvin, kaikki hyvin - tulosta tuli ja kaikki olivat tyytyväisiä.

Ohjeet

Tekele kuivumassa

Materiaaleja

Valmis kuusi juhlapaikalla

Minun projektiviikko huipenti avajaisiin Keskiviikkona 25.11.2015. Olihan hieno päivä. Kiitos kaikille osallistuneille!



Tunnelmaa (Kuva: Christina Vaine)

Marju ja Tuija (Kuva: Christina Vaine)

Sisko (Kuva: Christina Vaine)

Christina

 


Myymäläsuunnitelma ja SketschUp

Lopulta tuli otettua kuvat myös viime viikolla kokoon kasatusta myymäläsuunnitelmasta. Kotona esivalmisteltu työ tuli valmiiksi tunnilla.




Markkinoinnin esivalmisteltu ryhmätyö Markkinointisuunnitelma tuli myös tunnilla valmiiksi, joten ei huolen häivää. Petri ja minä väsättiin esitelmästä vielä Power Point esitys kuvineen. Kaikki tehtävät ovat suurin piirtein ajan tasalla, paitsi koulussa kuultu ATK etätehtävä, joka oli minulta jäänyt huomaamatta.

Sisustuksen tunneilla ollaan harjoiteltu käyttämään SketchUp piirto-ohjelmaa. Hiukan on ollut haasteita, ohjelma on hidas ja tökkii niin, että helposti loppuu mielenkiinto käyttää sitä.
Tietotekniikan tunneilla ollaan perehdytty Adobe Photoshop Elements 11 kuvankäsittelyohjelmaan. Tässä ohjelmassa onkin opettelemista. Kaikkea sitä pystyykään tekemään kuville. Voit hävittää yhtä sun toista kuvista kätevästi kuvankäsittelyohjelmilla, kunpa se toimisi myös luonnossa, nappia painamalla rypyt oikenisivat ja näpyt häviäisivät. Mielenkiintoista!

tiistai 10. marraskuuta 2015

Jouluvitriini

Sisustussuunnitelmien parissa jatkettiin ja tällä kertaa päästiin sisustamaan myymälää. Kaksi kärpästä samalla...niinhän se kannattaa tehdä. Valmistelin aihetta kotona valmiiksi, ja tällä kertaa sain kuin sainkin työni myös esiteltyä luokalle.
Talousmatematiikalla ja markkinoinnilla jatketaan edelleen. Markkinoinnissa pakerretaan ryhmätyön parissa. Myös tässä aiheessa tulee kaksi kärpästä samalla kertaa. Mikä sen parempaa tai tehokkaampaa!
Sain myös valmiiksi vitriinisuunnitelman, joten ei mitään huolta. Aikataulussa ollaan!






 

Sisustussuunnielmia

Päästiin jatkamaan oman kodin sisustussuunnitelman tekoa. Tarkoituksena oli sunnitellan jotain sellaista, josta on unelmoinut. Nopeimmat saivat myös esitellä omat unelmat ja suunnitelmat. Minä sain kotiläksyksi tehdä omani loppun ja esitellä sen ensi viikolla, jolloin jatketaan liikehuoneiston sisustussuunnitelman parissa.
ALV ja talousmatematiikka hierovat aivonystyröitä ihan liiankin kanssa, varsinkin kun aivonystyröitä on viimeaikoina hierottu oikein olan takaa muutenkin. Väsymys meinaa ottaa ylivallan huonosti nukuttujen öiden jälkeen. Toissaalta tämä on mielenkiintoista ja todella antoisaa aikaa elämässäni.
Markkinoinnin tiimoilta ollaan jällen yhden etätehtävän kynnyksellä. 

Unelmakoti

 
Oman kodin sisustusunelma